Bursdagstoget som skaper minnerDe fleste kan ikke se poenget med et bursdagstog før de har opplevd et eller til og med fått et. Men et bursdagstog skaper mange minner og tradisjoner i familien. Har du som barn fått et bursdagstog i god kvalitet, kan du som voksen med garanti gi det videre til barna dine. I noen familier er det tradisjon å ta bursdagstoget til andres bursdager for å holde humøret høyt.

Når du får et bursdagstog i bursdagsgave, vil du alltid ha personen du fikk det i tankene når det gjelder å slå det på. Etter å ha hatt bursdagstoget i mange år vil du kunne kjenne på om du ikke har hatt det av og på på et år, for det har vært en tradisjon i familien i så mange år.

Hvorfor det er viktig å ha et bursdagstog
Sørger du for å skaffe deg et skikkelig bursdagstog når du skal gi det i gave, kan det holde i mange år. Har du vært så heldig å få en av dem i god kvalitet, kan den gå i arv når du vokser opp til barna dine. Uansett om du har arvet bursdagstoget eller gaven, bringer toget med seg mange tradisjoner.

Gi det videre i arv: Et bursdagstog i skikkelig kvalitet kan holde i mange år. Har man vært så heldig å ha en som barn, gir man den videre i arv når man selv får barn. Det er en veldig fin tradisjon som man gir videre til barna sine. Å få et bursdagstog i gave fra mamma eller pappa er en veldig personlig gave og vil bety mye. Barnet vil sikkert tenke på avsenderen hver gang bursdagstoget skal settes på.

Start gode tradisjoner: Med bursdagstog er det nærliggende å starte koselige tradisjoner. Tradisjoner som at bursdagstoget skal være med alle, og det er bursdagsgutten som skal skru på. Hos andre familier er det tradisjon å ta bursdagstoget til andres bursdagsselskap.

Alltid godt humør: Med bursdagstog vil stemningen alltid være på topp. Kanskje bursdagstoget er trollbundet, derfor er du alltid glad når det står på. Du har nok ikke vært i bursdagsselskap med bursdagstog hvor stemningen ikke har vært god.

Derfor er et bursdagstog en flott gave
Å gi et bursdagstog i bursdagsgave er sikkert en vinner. Et bursdagstog er alltid med på å løfte humøret og få frem smil. Det barnet vil definitivt elske å stå opp om morgenen og komme inn på kjøkkenet og se bursdagstoget sitt stå på bordet sammen med gaver og frokost. Hvis du har mindre barn, vil det helt sikkert bety mye for dem å få lov til å slå på toget, da de sannsynligvis ikke pleier å leke med ilden. Når man har hatt bursdagstoget i mange år, ville det vært ganske rart om det ikke sto på bursdagsbordet slik det har vært tradisjon i så mange år. Når fødselshjelperen skal slå på bursdagstoget, tenker de garantert på den som har gitt ham/henne det fine og tradisjonelle bursdagstoget.